امروز: چهارشنبه 12 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

گزارش کارآموزی کارگاه ساختمانی(سازه های فلزی)

گزارش کارآموزی کارگاه ساختمانی(سازه های فلزی)دسته: فنی و مهندسی
بازدید: 26 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 25 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 31

گزارش کارآموزی کارگاه ساختمانی(سازه های فلزی)در 31 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کارآموزی کارگاه ساختمانی(سازه های فلزی)در 31 صفحه ورد قابل ویرایش


بسمه تعالی

مقدمه :

پس ازانتخاب واحد كار آموزی به عنوان یكی از واحد های ترم  امسال به سركار در كارگاه رفتم. البته لازم به ذكر است كه من  قبلاً این کار را انجام داده ام و به کار گاه های زیادی رفته ام و چیزهایی یاد گرفتم. اما به عنوان واحد درسی كه بخواهم آن را پاس كنم قرار شد به كارگاه بروم واین بار به عنوان کار آموز در آنجا  حضور داشته باشم. امیدوارم كه آن چند بار که به کارگاه رفته ام به همراه این 2 واحد كار آموزی كه به گفته استاد راهنما باید 144 ساعت كاری در محل كار باشد بتوانند به تجربه ها و دید های من افزوده و در آینده شغلی بنده نقش به سزایی داشته باشند و امیدوارم كه خواننده این تحقیق از اشتباهاتی که در جمله بندی و تركیب فارسی نویسی در آن دیده می شود بر من خرده نگیرید.   

انشاالله که مورد قبول شما استاد گرامی واقع شود.









اولین روز در کارگاه (1)

ساختمان دارای 9 ستون است كه دو تا از ستونها میله گرد 22 و بقیه میله گرد 20 استفاده شده اند. ساختمان حدود 80 متر زیر بنا دارد و قرار است تا سه طبقه پیلوت ادامه پیدا كند. لازم به ذكر است نمره میله گردها در طبقات بعدی كم شده تا اینكه در طبقه آخر به میله گرد شماره 14 می رسد.

دومین روز در کارگاه (2)

امروز كارگری در گوشه كارگاه مشغول ساختن انبار برای مصالح ساختمانی و وسایل كارگران است بدین گونه كه  ابتدا ملات بعمل می‌آورد و سپس با ریختن در روی یك خط راستای دیوار را مشخص می‌كند سپس در دو انتهای این خط بر روی ملاتها دو بلوك قرار می دهد و بعد بوسیله ریسمان بقیه بلوكها را در یك راستا می ‌چیند و همچنین بوسیله شاقول عمود بودن بلوكها را مقایسه میكند و اینكار را در هر ردیف انجا داده تا دیوار مورد نظر ساخته شود. پس از ساخت دیوارهای انبار، كارگران بوسیله چوب و ایرانیت سقف انبار را درست می كنند سپس درب آهنی انبار را كه به صورت آماده خریداری شده بود را جا ‌می‌زنند.

 سومین روز در کارگاه (3)

در این مدت كارفرما مشغول تهیه میله گردها و وسایل مورد نیاز كارگاه بود و در واقع این چند روز فرصت مناسبی بود تا در فنداسیون عمل گیرش كاملا" انجام گیرد. به علت گرمای هوا و آفتاب مستقیم كه به بتون می تابید هر روز یك كارگر بتون فنداسیون را در سه مرحله آب پاشی می كند تا به اصطلاح بتون نسوزد.

چهارمین وپنجمین روز در کارگاه (4و5)

پس از این چند روز كارگران جهت ادامه كار خود به این نتیجه رسیدند كه سطح فنداسیون از سطح كوچه پاییین تر است در واقع خاك برداری بیشتر از حد مورد نیاز بوده و آرماتورهای ریشه حدود 130 تا 140 سانتیمتر از فنداسیون بیرون آمدند كه كارگران برای اینكه این فاصله را از بین ببرند تصمیم گرفتند پای این آرماتورها بتون بریزند تا با كوچه هم سطح شود و برای پیدا كردن این ارتفاع از شلنگ تراز استفاده كردند، بدین گونه بود كه  ابتدا از سطح كوچه یك متر به بالا اندازه گرفته و خطی را روی یكی از دیوارها كشیدند بعد به وسیله شلنگ تراز هم سطح آن خط را روی میله گردهای ریشه به دست آورده و بعد یك متر پایین تر از آن را سطح كوچه در نظر گرفتند سپس به وسیله بلوك محدوده ای را دور آرماتور بوجود آورده و تا سطح مشخص شده بتون ریختند.

برای تهیه بتون از مخلوط دو نوع ماسه و شن نخودی و سیمان و آب استفاده كردند و دو كارگر مشغول همزدن مخلوط هستند و بتون آماده شده را توسط فرغون به پای ستون می برند ناگفته نماند كه فضاهای باقی مانده روی فنداسیون جهت هم سطح شدن با كوچه بعدها پر می شود.

ششمین روز در کارگاه (6)

كارگران در حال خرد كردن میله گرد نمره 10 برای درست كردن خاموت جهت به كار بردن در ستون 35×35 می باشد برای این كار چند میله گرد را كنار هم گذاشته و به اندازه 120 سانتیمتر میله گردها را خط كشی می كنند سپس هر شاخه را به وسیله قیچی برش می دهند و هر شاخه 12 متری به 10 میله گرد كوچك تقسیم می شود پس از خرد كردن حدود 50 شاخه یك كارگر مشغول شكل دادن میله ها به شكل خاموت روی میز خاموت است و تا غروب توانست حدود 500 خاموت درست كند. دو تن از كارگران دیگر مشغول برش میله گرد نمره 20 و 22 بوسیله اره اهن بر می باشند كه برای هر ستون 6 میله گرد 4 متری نیاز هست.

نوزدهمین روز در کارگاه (19)

امروز كارگران مشغول مخلوط كردن شن و ماسه و سیمان و آب به اندازه كافی برای تهیه بتون دو ستونی كه دیروز قالب آن بسته شده بود هستند و سپس مشغول ریختن بتون به داخل قالب همانند ستونهای قبلی شدند و پس از آن نسبت به ساخت بقیه صفحه ها یچوبی برای كف قالب های شناژ اقدام كردند.

بیستمین روز در کارگاه (20)

كارگران پس از باز كردن قالبهای چوبی ستونهایی كه دیروز بتون ریزی كردند شروع به قرار دادن صفحه های چوبی كف شناژها در محلها ی تعیین شده نمودند كه این كا ربه این طریق است كه پس از بالا كشیدن این صفحه ها آنها را به وسیله سیم به میله گردهای ستون بسته و سپس شروع به شمع كوبی میكنند و حدودا" در هر 40 سانتیمتر یك شمع قرار می دهند وبه وسیله شمع ها این صفحات را در جای خود محكم كرده و آنها را مهار می كنند و این كار را تا قرار دادن تمامی صفحات انجام می دهند.

در دو تا از صفحات به علت طولانی بودن، كارگران از لوله های فلزی نیز در زیراین صفحات استفاده كردند تا بار سنگین بتون شناژ را به راحتی تحمل كند و همچنین این لوله ها را با سیم به یكدیگر و شمع ها ی زیر آن بستند تا نلغزد.

بیست و یکمین روز در کارگاه (21)

امروز كارگران مشغول تمام كردن كار نا تمام دیروز شان هستند و شمع های باقیمانده زیر صفحه شناژها را در جای خود مهار كرده و همچنین نسبت به محكم تر كردن صفحات قبلی اقدام كردند.

مشخصات شمعهای بكار رفته در این كار به گونه ای است كه این شمعها چوبی بوده و تعدادی از آنها بلندتر از حد نیاز و تعداد دیگر كوتاهتر بودند كه برای رفع این مشكل كارگران از اره كردن یا قرار دادن تخته و گوه و وسایل شبیه آن در زیر شمع این مشكل را رفع كردند.

بیست دومین روز در کارگاه (22)

امروز نوبت به تهیه و برش میله گردهای تیرهای افقی یا شناژها است برای این كار كارگری با برش میله گردهای نمره 10 به این گونه كه ابتداد میله گرد را به اندازه 120 سانتیمتر اندازه گرفته و علامت می زند و سپس باقیچی ان را برش می زند و میله گردها را برای خاموت آماده می كنند سپس در گوشه دیگر كارگاه كارگر دیگری مشغول درست كردن خاموتهایی به اندازه 25×30 سانتیمتر است.

پس از آن نوبت به برش میله گردهای نمره 16 و 18 جهت استفاده در شناژهای ساختمان بدینگونه كه اندازه این میله گردها به فاصله بین اولین و آخرین ستونها از هر طرف می باشد و به علت وجود كنسول در یك سمت ساختمان حدود 1 متر میله گرد از ستون آن سمت بیرون می آید و همچنین سر این میله گردها از هر طرف 10 سانتیمتر خم می شود تا داخل بتون درگیر شود.



بیست و سومین و بیست و چهارمین روز در کارگاه (23و24)

كارگران مشغول بافتن آماتورها بر روی صفحات كف قالب چوبی هستند بدینگونه كه ابتدا یك میله گرد كوچك را به میله گردهای بیرون آمده از ستون به صورت افقی می بندند و سپس شش میله گرد شناژ را به كمك یكدیگر بالا برده و در جای خود قرار می دهند كه سه تا از آنها را بر روی این میله های كوچك قرار داده و سه تای دیگر را در زیر این میله ها سپس میله گردهای آرماتور را جمع كرده و با سیم آنها را در چند نقطه می بندند. این عمل را به این علت انجام می دهند كه میله ها طولانی بوده و مانع بر سر راه آنها قرار دارد و خاموتها را نمی توان به راحتی از آن رد كرد سپس كارگری خاموتها ی مورد نیاز را آورده و آنها را به محل انتقال می دهدو دهنه خاموتها را با فشار دست باز می كند  و از قسمت جمع شده میله ها را رد می كند تا میله ها داخل خاموت قرار گیرد. ناگفته نماند كه برای میله ها ی كوتاه و بدون مانع ابتدا خاموتها را از یك سر میله ها وارد می كنند و سپس اقدام به بافتن می نمایند. تعداد خاموتها بدین گونه است كه در نزدیك ستون به فاصله 10 سانتیمتری و به تعداد شش عدد می بندند و بقیه طول آرماتورهای شناژ را  كه مابین دو طول 60 سانتیمتری قرار می گیرد خاموتها را به فاصله 15 سانتیمتری می بافند.

پس از این كه خاموتها را به تعداد كافی از روی میله گردها رد كردند سیم مفتول آرماتورها را باز میكنند در این حالت به دلیل وجود میله ها ی كوچك افقی كه در فضایی بالاتر از ستون بسته شده و سه میله گرد آرماتور روی آن قرار دارد آرماتور شناژ بالاتر از صفحه های چوبی قرار می گیرد و در این حالت مكان خوبی برای بافتن می باشد كه كارگران شروع به بافتن آرماتورها می كنند با این حساب كه سر خم شده میله گردها به سمت داخل و به صورت منظم قرار گیرد.

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی کارگاه ساختمانی(سازه های فلزی) , کاراموزی کارگاه ساختمانی(سازه های فلزی) , کارورزی کارگاه ساختمانی(سازه های فلزی) , دانلود گزارش کارآموزی کارگاه ساختمانی(سازه های فلزی) , کارگاه ساختمانی(سازه های فلزی) , کارگاه , ساختمان , سازه های فلزی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر