امروز: جمعه 11 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

گزارش کاراموزی تاریخچه شركت دژ پل ابهر رود

گزارش کاراموزی تاریخچه شركت دژ پل ابهر روددسته: فنی و مهندسی
بازدید: 23 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 241 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 32

گزارش کاراموزی تاریخچه شركت دژ پل ابهر رود در 32 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کاراموزی تاریخچه شركت دژ پل ابهر رود در 32 صفحه ورد قابل ویرایش


تاریخچه شركت دژ پل ابهر رود

تاریخچه تاسیس دفتر فنی شركت دژ پل ابهر در سال 1379 بوده است و حدود 8 سال تجربه كاری مفید دارد.

علل ایجاد دفتر فنی شركت دژ پل ابهر  به خاطر نیاز منطقه به ساخت خانه‌های جدید زیبا سازی منطقه از خانه‌های رسوده، اشتغال چند فرد تحصیل كرده به كار در دفتر مهندس و در مجموع سربلندی جامعه در مسیر ساخت و ساز.

مهندس محمودی مسئول این دفتر مهندسی می‌باشد و از تجربه و سطح بالای علمی و عملی برخوردار است همكاران ایشان نیز بسیار تحصیل كرده و موفق هستند این دفتر مهندسی در بین دفاتر مهندسی دیگر از اهمیت بیشتری در بین پیمانكاران كه صاحبان زمین برخوردار است به دلیل اجرای خوب و اصولی احكام و قوانین خانه سازی توسط این دفتر می‌باشد.

در این دفتر مهندس كلیه كارهای محاسباتی، طراحی، مكانیك، تاسیسات، برق و نظارت انجام می‌شود.


گزارش فعالیت‌های انجام شده

در تاریخ 15/8/ در اولین روز كارآموزی با مراجعه دفتر فنی مهندس دژ پل ابهر محلی كه در آنجا باید فعالیت‌های دوره كارآموزی خود را به انجام می‌رساندم حضور یافتم. در اولین روز كارآموزی به دلیل آشنا نبودن با افراد و محیط كار مشغول به آشنایی با مسئولان و كاركنان دفتر مهندس شدم.

در تاریخ 16/8/ در دومین روز كارآموزی پس از مراجعه به دفتر فنی سعی به آموختن روابط بین كاركنان با مراجعین و نوع آمد و شد مهندسین و پیمانكاران پرداختم. در آن روز چند پیمانكار و یك صاحب زمین كه برای ساخت آپارتمان زمین یك طبقه خود را در اختیار مهندس محمودی قرار داده بود به صحبت‌های آنها پیرامون ساخت و ساز توجه كردم.

در تاریخ 17/8/ در سومین روز كار آموزی پس از مراجعه به دفتر فنی به دلیل آشنا نبودم كامل و صحیح با مهندس محمودی  و دیگر كاركنان به مانند روزهای قبل بیشتر سعی كردم تا با روابط بین مهندس و كاركنان و مراجعین و صحبت با یكی از همكاران مهندس محمودی به پیرامون درس معماری در دانشگاه خود در ابهر و نوع آموزش درس‌ها و سطح آموزش صحبت كردیم.

در تاریخ 18/8/ در چهارمین روز كارآموزی خود با حضور دفتر مهندسی پس از گذشتن چند ساعت از روز كه من مشغول صحبت با همكار مهندس محمودی در مورد دفتر مهندس كه در آن مشغول كارآموزی بودم یكی از پیمانكاران با مراجعه به دفتر فنی مهندس دژ پل ابهر خواستار تغییر طراحی نقشه‌ای كه مهندس محمودی ترسیم كرده بود نمود و دلیل خود را زیبا نمودم طرح از نظر مالك زمین عنوان نمود و من نیز با كسب اجازه از مهندس محمودی با نظرات بر نحوه ارائه طرح جدید و رفع اشكال در آن نقشه توسط مهندس محمودی چند نكته در مورد طرح و بهتر نمودن طرح آموختم.

در تاریخ 19/8/ در پنجمین روز كارآموزی خود پس از حضور در محل و با كسب اجازه از مهندس محمودی به بررسی چند نقشه معماری كه مهندس محمودی ترسیم نموده بود و جواز ساخت داشتند پرداختم و با بررسی نقشه‌ها با هم از جمله متراژ زمین، متنوع بودن طرح‌ها، شمالی و جنوبی بودن زمین‌ها، قرارگیری آنها در كوچه‌ها یا گذر خیابان‌ها، قرار گیری فضاهای خانه‌ها با توجه به شمالی و جنوبی بودن آنها، نوع عوارض، محدودیت‌های هر یك از آنها خانه‌ها به نكات جدیدی در مورد طراحی یك خانه دست یافتم كه شاید در هیچ كتاب و جزوه‌ای این نكات وجود نداشت و من برای اولین بار بود كه یك نقشه تایید شده از ظرف شمرداری را با مهر و امضا می‌دیدم برایم بسیار جالب و قابل توجه بود.

در تاریخ 20/8/ پس از حضور در محل كارآموزی با كسب اجازه از مهندس محمودی شروع به مطالعه آئین نامه ضوابط شهرداری ابهر در مورد مواظین و مقررات اجرائی ساخت ساختمان در ابهر و محدودیت‌ها و عوارض و جریمه‌های تعدی از مقررات اجرائی را تا حدودی مطالعه نمودم پس به صحبت‌ها و همفكری‌های مهندس محمودی با یكی از همكارانش را كه پیرامون یك طرح در حال گفتگو بودند توجه كردم تا نكات بیشتری را فرا بگیرم. هر طرح و نقشه برای خود از اهمیت خاصی برخوردار است كه طراح باید با توجه به موقعیت‌های آن منطقه كه خانه در آنجا ساخته می‌شود طرح نهایی خود را ارائه نماید.

در تاریخ 21/8/ پس از حضور در محل به دلیل علاقه‌مند شدن من به قوانین و ضوابط شهرداری ابهر شروع به ادامه مطالعه در مورد قوانین ساخت و ساز پرداختم زیرا چند سال قبل در هنگام كارآموزی دوره متوسطه برای كسب دیپلم در شهرداری منطقه ابهر مقداری درباره آن مطالعه و اطلاع داشتم ولی همان طور كه می‌دانیم هر سال ضوابط و قوانین شهرداری ابهر تغییر می‌كند به عنوان مثال در آن سال كه من كارآموزی دیپلم خود را می‌گذراندم ساختمانها اجازه ساخت تا چهار طبقه به همراه یك طبقه پیلوت را داشتند اما در آئین نامه جدید ساختمانها حق ساخت سه طبقه همراه با یك طبقه پیلوت را دارا بودند و در صورتی كه ساختمانها دارای پاركینگ باشد حق ساخت چهار طبقه را داشتند به خاطر همین مطلب سعی به یادگیری بیشتر در مورد قوانین جدید كردم.

در تاریخ 22/8/ پس از حضور در محل كارآموزی با كسب اجازه از مهندس محمودی شروع به مقایسه چند نقشه اجرایی كه توسط مهندس محمودی طراحی و ترسیم شده بود با قوانین و مقررات شهرداری ابهر برای ساخت خانه‌ها شدم و متوجه اجرای صحیح قوانین اجرایی شهرداری ابهر در نقشه‌هایی كه مهندس محمودی طراحی كرده بودند شدم و از قانون‌مند بودن و توجه مهندس به قوانین بسیار لذت بردم. زیرا در بعضی از دفتر مهندسی‌ها با تعدی قانون موجب زشت شدن فضای شهری و تجاوز به حریم خانه‌های همسایه‌های كناری ساختمان‌ خود می‌شوند.

در تاریخ 24/8/ پس از حضور در محل كارآموزی خود با یكی از كاركنان دفتر مهندس شروع به گفتگو در مورد مراحل پروژه از زمان شروع به پروژه تا پایان پروژه از جمله مراحل اداری، مراحل شهرداری، مراحل خرید و تهیه مصالح ساخت، دفاتر مصالح ساختمانی طرح قرارداد با دفتر مهندسی دژ پل ابهر، چگونگی اطلاع از میزان قیمت‌ها از بازار، روند شكل‌گیری مشاركت در ساخت بین مالك زمین و دفتر مهندسی دژ پل ابهر به گفتگو پرداختم.

در تاریخ 25/8/ پس از حضور در محل كارآموزی با مراجعه مالك خانه قدیمی به دفتر مهندس محمودی برای ساخت آپارتمان مشغول توجه كردن گفتگوها و توافق‌ها بین طرفین معامله پرداختم سپس مهندس محمودی به همراه مالك خانه برای دیدن زمین ساخت به راه افتادن من نیز با كسب اجازه از مهندس با آنها همراه شدم. سپس مهندس محمودی با بررسی خانه و كوچه‌ای كه خانه در آنجا قرار داشت و صحبت‌هایی با مالك زمین به دفتر فنی برگشتیم. پس از آن من مغشول تماشای نقشه‌های اجرایی نمودم.

در تاریخ 26/8/ پس از مراجعه به محل كارآموزی به دلیل كاهش تعداد مراجعه كنندگان و خلوت بودن محل كارآموزی شروع به بررسی نقشه‌های اجرایی و جزئیات آنها پرداختم در بین نقشه‌ها به نقشه‌هایی برخورد كردم كه از طرف شهرداری با مشكل مواجه شده بود پس از آمدن همكار مهندس از محل احداث ساختمان با وی در مورد این نقشه و راهكارهای برطرف نمودن این اشكالات بحث و گفتگو كردیم.

همكار مهندس با دلسوزی تمام به سئوالات من جواب داد و تا آنجایی كه می‌توانست مرا راهنمایی نمود.

در تاریخ 27/8/ در دوازدهمین روز كارآموزی پس از مراجعه به آن محل همكار مهندس محمودی مشغول طراحی یك نقشه ساختمانی با نرم افزار Auto cad بود با كسب اجازه از او در كنارش نشسته و نحوه ترسیم نقشه و همچنین به كار بردن میانبرها در سریع تر شدن ترسیم نقشه را از همكار مهندس محمودی آموختم. همكار مهندس از من پرسید كه آیا به این نرم افزار تسلط دارم من نیز در جواب گفتم كه بله تا حدودی به این نرم افزار تسلط دارم.

ساختمان شدیم.

در تاریخ 25/9/ كه آخرین روز كارآموزی من طبق آئین نامه آموزش و پرورش بود در محل كارآموزی حاضر شدم و پس از كسب اجازه از مهندس محمودی به كپی كردن در فلاپی نقشه‌های معماری كه خود به دلخواه در طول كارآموزی ترسیم كرده بودم پرداختم و همچنین نقشه فرهنگسرایی كه با Arche cad ترسیم نموده بودم برای قرار دادن در پروژه‌ نهایی پرداختم. سپس به همراه مهندس محمودی ابتدا به شهرداری منطقه رفتیم و سپس به محل احداث ساختمان اسكلت فلزی رفتیم با دوربین كه به همراه داشتم با اجازه مهندس از نحوه اتصالات آن برای قرار دادن در پروژه نهایی خود استفاده نمودم.

من چند روز دیگر به دلیل علاقه به كار در دفتر مهندس حضور داشتم و به عكس گرفتن از دیگر ساختمان یعنی ساختمان بتنی پرداختم.




وابستگی انسان به فضا ، ریشه های عمیقی دارد . این دلبستگی از نیاز به درك روابط اجتماعی انسان ، جهت كسب مفهوم و فرمانروایی بر دنیای حوادث و رویدادها سرچشمه می گیرد . بشر بین خود و اشیاء رابطه ایجاد می كند . بدین معنی كه وی خود را به طریق فیزیولوژی با اشیاء وفق داده و ایجاد سازگاری می كند . چون حركات بشر در فضا انجام می شود ، لذا فضا بیان كننده وجه ویژه ای از ایجاد ارتباط میان انسان ها و میان انسان ها و محیط نبوده بلكه صورتی است جامع از هرگونه ایجاد ارتباط و دربرگیرنده آن . بنابراین می توان بر این نكته تاكید كرد كه فضا فقط یك جنبه از ایجاد ارتباط كلی است .

در عهد باستان دو نوع تعریف ، مبتنی بر دو گرایش فكری برای فضا یافت می شود : تعریف افلاطون كه فضا را همانند یك هستی ثابت و از بین نرفتنی می بیند كه هر چه به وجود آید در داخل این فضا جای دارد .

تعریف ارسطویی كه فضا را به عنوان Topos یا مكان بیان می كند و آن را جزئی از فضای كلی تر می داند كه محدودة آن با محدودة حجمی كه آن را در خود جای داده است ، تطابق دارد . تعریف افلاطون موفقیت بیشتری از تعریف ارسطو در طول تاریخ پیدا كرد و در دورة رنسانس با تعریف نیوتن تكمیل شد و به مفهوم فضای سه

بعدی و مطلق و متشكل از زمان و كالبدهایی كه آن را پر می كنند درآمد .

دكارت بر خصوصیات متافیزیكی فضا تاكید دارد ، ولی در عین حال با تاكید بر فیزیك خالص و مكانیكی اصل سیستم مختصات راستگوشه را برای قابل شناسایی كردن وسعت ها به كار برد .

بعد از رنسانس به تدریج مفاهیم فضا از موجودیت واقعی آن جدا و بیشتر به جنبه‌های متافیزیكی آن توجه شد ، ولی در زمینه های علمی ، فضا مفهوم مكانی بیشتری را پیدا كرد

در طراحی معماران كوشش معماران همواره برای خلق فضاهای مطلوب و سودمند جهت استفاده انسان بوده ، كه برای نیل به این هدف اطلاع از نحوه برخورد و رفتار او در درون این فضاها بسیار اهمیت دارد . مبلمان ، نور ، رنگ ، عملكرد ، حریم ، احساس ، نحوه استفاده و بطور كلی همة ابعاد كمی و كیفی و رفتار انسان در درون هر فضا «سناریو» ی این فضا را تعیین می كند .

در این مقاله ، سعی شده است به این پرسش پاسخ داده شود كه تعریف فضا چیست؟ فضا در معماری چه مفهومی دارد؟ انواع فضا كدام است ؟

و در نهایت پاسخ به پرسش نهایی : فضای معماری چه نوع فضایی باید باشد و خصوصیات آن چیست ؟

1-فضا چیست؟

«ذرات فضا چیزی را باز می نمایاند كه فضا می خواهد باشد.» لوئی كان

نزدیكترین تعریف برای فضا ، به نظر می رسد چنین است كه فضا را خلائی در نظر بگیریم كه می تواند شی را در خود جای دهد و یا از چیزی آكنده شود .

فضا در واقع چیزی نیست كه تعریف دقیق داشته باشد ، اما قابل اندازه گیری است . ارسطو اولین متفكر اروپایی باستان ، فضا را قابل قیاس با ظرف می داند كه جایی خالی است و برای وجود داشتن باید پیرامون آن محصور باشد ، یعنی ارسطو برای فضا نهایتی در نظر می گیرد .

بر عكس این تعبیر را جیوردانو برونو (Giordano Bruno) در قرن شانزدهم ارائه می‌دهد . (با استناد به نظریه كپرنیك) . به عقیده او فضا از طریق جداره ها درك می‌شود و مجموعه ای از روابط میان اشیاء است و نیازی نیست كه از همه سمت محصور باشد و یا به تعبیری همواره نهایتی داشته باشد . محیط و خصوصاً معماری در مجموعه ای از سیستم های فضایی كم و بیش پیچیده است كه بر یكدیگر تاثیر می‌گذارند . هر چه ساختار فضایی این ارتباطات ساده تر باشند درك آن به عنوان یك كلیت ساده تر است و به عكس ، پیچیدگی در نظم آن باعث می شود تا نگاه ما بیشتر به دنبال ساختار و ریز نقش آن باشد . بشر از همان ابتدا نیازمند فضایی است كه او را در مقابل تاثیرات محیط حفظ كند . بنابراین این فضا چون نقطه شروع انسان برای شناخت محیط است دارای ارزش خاصی می باشد .

این فضا مركزی است كه بر مبنای آن تمامی ارتباطات فضایی شكل یافته و سنجیده می شوند از یك سو ساخت و پرداخت این فضا وابسته با امكانات فنی انسان است و از سویی دیگر گویای حالات و روحیات سازنده آن می باشد . لویی كان این نكته را چنین بیان می كند : «ذرات فضا نه تنها روح زنده است بلكه فضا نمودی است از نیاز بشر نسبت به وجود.»

این نوع مشخص از وجود داشتن و هم از این طریق ، روح حاكم بر ساختار و پردازش فضا در طول زمان همیشه متغیر بوده و تابعی از فرهنگ می باشد .

در فرهنگ اروپا ، در طول تاریخ آن سه نوع نگرش كاملاً متفاوت نسبت به فضا قابل بررسی است . نخستین آن همزمان با دوران شكوفائی تمدن و فرهنگ بین النهرین ، مصر و یونان می باشد . معماری این دوره به صورت مجسمه بوده كه می بایست درخشش آن در تمامی فضای بی پایان جلوه گر باشد و ارتباطی با كهكشان برقرار سازد . نقش فضاهای داخلی در این دوره نقشی ثانویه بوده و به آن چندان توجهی نمی شده است . (عناصر تشكیل دهندة فضا به مراتب مهمتر از خود فضا بودند.) به عكس معماری یونان كه نوعی «مجسمه سازی» بود در معماری رومی تبدیل به «فضا‌سازی» گردید . برای اولین بار در این معماری ، برای كاربری های گوناگون ، فضاهای متفاوت در نظر گرفته شد . فضای داخلی پرداخته تر و فعال تر گردید و از این طریق نقش اول را در معماری بر عهده گرفت . شروع دوران سوم را می توان آغاز قرن حاضر است . فضا در این دوره دیگر محفظه‌ای محصور و بسته نیست ، بلكه به یك حوزه یا پهنه تبدیل می شود . به این ترتیب است كه رابطه بین فضای داخل و فضای خارج نیز متحول می گردد .

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی تاریخچه شركت دژ پل ابهر رود , کاراموزی تاریخچه شركت دژ پل ابهر رود , کارورزی تاریخچه شركت دژ پل ابهر رود , دانلود گزارش کارآموزی تاریخچه شركت دژ پل ابهر رود , تاریخچه شركت دژ پل ابهر رود , تاریخچه , شركت , دژ پل , ابهر رود

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر