امروز: شنبه 15 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

گزارش کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم ها(قوطی سازی)

گزارش کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم ها(قوطی سازی)دسته: فنی و مهندسی
بازدید: 27 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 17 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 19

گزارش کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم ها(قوطی سازی) در 19 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

گزارش کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم ها(قوطی سازی) در 19 صفحه ورد قابل ویرایش





 هدف اصلی ما در این قسمت دستیابی به یك سیستم نظام حل مسئله قوی و پویا در شركت قوطی سازی شفا می باشد به منظور اجرا و دستیابی به یك سیستم نظام حل مسئله كارآمد، باید مواردی را در نظر گرفت و از كارهای بخصوص در جهت نیل به این اهداف استفاده نمود و راه كارهایی بخصوص در جهت نیل به این اهداف استفاده نمود به این منظور راه كارهایی در این قسمت ارائه می شوند كه كمك و بهره گیری از آنها می توان به یك نظام حل مسئله قابل قبولی در شركت قوطی سازی شفا دسترسی پیدا كرد.



در واقع اساسی ترین و نخستین قدم در این راه تشكیل كمیته نظام حل مسئله می باشد كه تمامی اهداف ما در جهت دستیابی و اجرای این نظام در همین كمیته خلاصه
می شود.

این كمیته دارای وظایف متعددی در جهت طراحی و اجرای نظام حل مسئله به عهده دارد.

اعضای این تیم كاری باید از افراد كلیدی هر قسمت كار باشند تا مشكلات را بخوبی بشناسند.

این كارخانه دارای 2 سالن تولید قوطی سر و كف قوطی می باشد كه در سالن اول وظیفه تولید سر و كف قوطی نیم كیلوگرمی را بر عهده دارد و سالن دوم وظیفه تولید سر و كف قوطی یك كیلوگرمی را بر عهده دارد.





2 سالن تولید قوطی را بر عهده دارند از تولید سیلندر تا بسته بندی قوطی، كه در سالن اول تولید قوطی نیم كیلوگرمی و در سالن دوم تولید قوطی یك كیلوگرمی از تولید سیلندر تا بسته بندی را بر عهده دارد.

یك سالن نیز انبار مواد خام اولیه می باشد و یك سالن نیز انبار ضایعات می باشد.

برای تشكیل تیم كاری می توان از جدول ذیل استفاده نمود.

گام اول

شناسایی و انتخاب مسئله و تعیین هدف حل مسئله

ابتدا باید در نظر بیاوریم كه چه كاری انجام می دهیم؛

ابتدا ورق خام وارد كارخانه می شود با قیچی برش داده می شود در سالنهای دیگر قوطی تولید و بسته بندی می شود و به انبار می رود.

حال باید ببینیم ترتیب و توالی كارهایی كه انجام می دهیم چگونه است و فرآیندهای مختلف مراحل را بررسی كنیم.

ابتدا مواد خام اولیه وارد كارخانه می شود كه وارد سالن 1 می شود، این مواد خام شامل ورقهای سروكف قوطی ورقهای سیلندر قوطی، مایع لاستیك (مایع آبندی)، لاك(برای روكش ورق داخلی سیلندر و سروكف قوطی) ، پالت(برای بسته بندی)، سلفون برای بسته بندی و مواد آزمایشگاهی می باشد.

سپس ورقهای خام قیچی نشده وارد سالن 2و 3 می شود. در آنجا ورقها قیچی شده تا توسط دستگاهها پرس سرو كف قوطی نیم كیلوگرمی تولید شود. پس از تولید سر و كف قوطی نیم كیلوگرمی و یك كیلوگرمی، سر و كف وارد دستگاه مایع زن می شود تا مایع، لاستیك (آب بندی) به دور سر و كف ریخته شود. سپس این سر و كفها وارد دستگاه خشك كن می شوند تا مایع لاستیك  و خشك شود، پس از عبور سر و كف از دستگاه خشك كن، این سر و كفها در داخل سبد جاگذاری می شوند و به سالن شماره 4 و 5 می روند در سالن 4و 5 ابتدا سیلندر قوطی توسط دستگاه can MAN و soudronic تولید می شود و وارد دستگاه پودر زنی می شود و سپس وارد كوره
می شود سپس وارد دستگاه فلنچر شده و لبه های سیلندر فلنج می شود و پس از آن وارد دستگاه سیمر ده و كف قوطی پرس می شود و پس از آن وارد دستگاه پلیت

هایزر می شود تا قوطی ها بسته بندی شوند.

پس از بسته بندی قوطی ها وارد انبار می شوند و از كارخانه به مقصد انتقال داده
می شوند.

گام دوم

تجزیه و تحلیل ابعاد مختلف مربوط به مسئله

مواد اولیه برای سالن تولید سر و كف قوطی ورق برای قیچی است كه به اندازه های مورد نیاز برش داده می شود سپس به دستگاه های پرس انتقال داده می شود.

این ورقهای برش داده شده برای تولید سر و كف قوطی استفاده می شود كه برش این ورقها برای تولید سر و كف قوطی استفاده می شود كه برش این ورقها برای تولید سر و كف قوطی سایزهای متفاوت دارند. در دستگاه های پرس این ورقها پرس شده و سر و كف قوطی نیم كیلوگرمی و یك كیلوگرمی را تولید می نمایند. كه بنابراین
قیچی ها باید برای سایز مورد نظر برای برش ورق رله شوند كه وقت بسیار زیادی در حدود دو روز را می برد علاوه بر آن ورق مورد نیاز برای برش توسط قیچی باید از انبار مواد خام فرستاده شود این ورق ها نیز باید از كارخانه تولید ورق تهیه شود. این ورقها به دلیل تولید نشدن در داخل كشور از خارج كشور وارد می شود، از كشورهای هندوستان، چین و كره و سوئیس، كه ورق كره ای و سوئیسی دارای كیفیت بسیار عالی می باشند.

ضمنا این ورقها باید سفارش داده شوند. تا به آن سایز مورد نظر تولید و ارسال شوند.

سفارش ورق طبق هیچ اصولی نیاز و بازار آن را تعیین می كند، باید به واسطه ها سفارش داده شود و ورق تهیه كرد. در سالن تولید سر و كف قوطی برای آب بندی به سر و كف قوطی مایع لاستیك زده می شود. این مایع لاستیك از انبار ارسال می شود، دستگاههای مایع زن فرسوده می باشند و فشار مایع لازم كم و زیاد می شود و ضایعات زیادی تولید می شود و سر و كف قوطی ها در حین عبور از دستگاه
لبه هایشان تغییر حالت می دهند كه باعث تولید ضایعات توسط دستگاه سیمر می شود زیرا دستگاه سیمر باید سر و كف قوطی را پرس كند.

در سالن تولید قوطی ورقهای ارسالی از انبار برای سایز مورد نظر برای تولید قوطی نیم كیلوگرمی و یك كیلوگرمی برش داده می شود كه مشكلات مورد به ارسال ورق از انبار و رله كرده قیچی ها برای برش سایز مورد نظر می باشد ضمنا اگر این قیچی ها كند باشند، ورقهای برش داده شده دارای پلیسه می باشند كه در دستگاه های تولید سیلندر قوطی can man وsoudronic باعث قفل دستگاه و تولید ضایعات می شود دستگاه پودر زنی بر روی جوش سیلندر نیز باید دارای فشار یكنواخت باشد كه در غیر این صورت تولید ضایعات می كند. كوره كه بعد از قسمت پودر زنی قرار دارد باید دارای دمایی یكنواخت باشد تا پودر لعابی شده و پخته شود كه نوسان دما باعث پخته نشدن پودر می شود كه تولید ضایعات می كند. بعد از كوره قوطی ها بر روی ریل حركت می كنند تا به دستگاه فلنچر می شوند تا لبه هایشان فلنچ شود. ریلها رگلاژ نیستند و قوطی ها از روی ریل می افتد و از خط تولید خارج می شوند. ضمنا با گیر كردن یك قوطی در ریل كل قوطی ها از حركت باز می ایستند و حركت
نمی كنند كه باعث توقف همه دستگاه می شوند تا ریل بازگشایی شده و تولید آغاز شود در دستگاه فلنچر سیلندر قوطی فلنچ می شود. دستگاه های فلنچر به دلیل فرسودگی و سرویس نشدن و روغن كاری نشدن قوطی در دستگاه گیر می كند و تولید ضایعات می كنند.

بعد از دستگاه فلنچر قوطی ها بر روی ریل حركت می كنند تا به دستگاه سیمر برسند كه سر و كف قوطی توسط دستگاه سیمر پرس می شود. باز هم همین مشكل گیر كردن قوطی ها بر روی ریل و یا افتادن قوطی وجود دارد در دستگاه سیمر سر و كفهای قوطی چیده می شود و بطور اتوماتیك كفی قوطی پرس می شود اگرسر و كف
لبه هایشان تغییر حالت داده باشند در دستگاه گیر می كنند و باعث تولید ضایعات
می شوند بعد از دستگاه سیمر قوطی ها بر روی ریل حركت می كنند تا به دستگاه پلیت هایزر برسند كه باز هم همان مشكل ریلها وجود دارد و قوطی روی ریل گیر
می كنند و باعث توقف تولید می شوند و یا می افتند. در دستگاه پلیت هایزر كه بسته بندی قوطی را بر عهده دارد كار به كندی صورت می گیرد بعد از بسته بندی، قوطی ها باید به انبار منتقل شوند و از روی دستگاه پلیت هایزر برداشته شوند كه به كندی صورت می گیرد و همچنین وقت زیادی را می برد كه باعث تراكم قوطی ها در خط تولید می شود كه دستگاه ها متوقف می شوند و تولید بطور موقت قطعه می شود.

در حین تولید قوطی از شروع تولید سیلندر توسط دستگاه can man و souronic تا بسته بندی تعداد خیلی زیادی قوطی ضایعاتی تولید می شود كه بسیار زیاد است و ضرر هنگفتی است ما می توانیم این ضایعات تولید شده توسط دستگاه ها را توسط نمودار میله ای از زیاد به كم با علت هایشان تهیه كنیم كه این نمودارها و جدولها كمك زیادی به ما برای حل مسئله می كنند.

گام پنجم

به اجرا در آوردن بهترین راه حل

بهترین راه حل ارزش چندانی ندارد وقتیكه بدرستی به اجرا گذاشته نشود بنابراین باید راه حل انتخاب شده را به اجزایی كه براحتی بتوان نظارت كرد تقسیم می كنیم و همه را درگیر اجرای كارها و فعالیت های مربوط به مسئله می كنیم و اطمینان حاصل
می كنیم كه سیستم تبادل اطلاعات مبانی وجود دارد و همگان در جریان چگونگی قرار می گیرند و اطمینان حاصل كنیم كه هركس می داند كه باید چه كاری را انجام دهد و با مدیریت در ارتباط نزدیك باشد.

برای كمبود ورق می توان طبق زمان بندی سفارش داد و ورق مورد نیاز را بنا به مصرف تهیه كرد. این زمان بندی باعث می شود كه دچار كمبود ورق ناگهانی نشویم.

stop دستگاه های پرس بخاطر كمبود ورق برای سایز مورد نظر را می توان با تنظیم هر قیچی برای سایز مورد نظر برطرف كرد. بنابراین هر قیچی برای پرس مورد نظر ورق را قیچی می كند و آن پرس دچار كمبود ورق برای سایز مورد نظر نخواهد شد.

stop دستگاه های خشك كن و مایع زن را می توان با سرویس بموقع و آموزش اپراتورها بر طرف كرد سرویس بموقع دستگاه ها باعث برطرف شدن ایرادات مهم بعدی نیز خواهد شد.

به اجرا در آوردن بهترین راه حلها در این كارخانه با توجه به مسائل تعریف شده
می توان از جدول موجود كه پیوست می باشد كه بطور خلاصه به مسئله و راه حل موجود اشاره شده است مراجعه كرد.

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم ها(قوطی سازی) , کاراموزی تجزیه و تحلیل سیستم ها(قوطی سازی) , کارورزی تجزیه و تحلیل سیستم ها(قوطی سازی) , دانلود گزارش کارآموزی تجزیه و تحلیل سیستم ها(قوطی سازی) , تجزیه و تحلیل , سیستم , قوطی سازی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر