امروز: دوشنبه 10 اردیبهشت 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

تبدیل کنتور الکترومغناطیسی به کنتور دیجیتالی اعتباری

تبدیل کنتور الکترومغناطیسی به کنتور دیجیتالی اعتباریدسته: برق ، الکترونیک و مخابرات
بازدید: 28 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 182 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 47

اساس كاركلیه دستگاههای اندازه‌گیری عقربه‌ائی براساس تأثیرمیدان روی سیم حامل جریان است كه مكانیسم آنها با هم فرق دارد دردستگاه اندازه‌گیری با قاب گردان كه در داخل میدان قرار گرفته دراثر عبورجریان(به نسبت جریان ورودی) عقربه حركت خواهد نمود و برای اینكه با سرعت حركت نكند از یك خفه كن استفاده می ‌شود بنام آمپر یا دمفینگ

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

تبدیل کنتور الکترومغناطیسی به کنتور دیجیتالی اعتباری

فهرست:   

       – مقدمه....................................................................................................2

فصل اول :

        – اساس كاردستگاههای اندازه‌گیری ......…………….…......………........…….... 3      

        – اساس کارکنتورالقایی تکفاز..........................................................................5

فصل دوم :

–آشنایی با میکروکنترلرهای AVR .................................................................6

       – مشخصات میکروکنترلرATmega16...........................................................9

–       مشخصات میکروکنترلرATmega8...........................................................11

فصل سوم :

EEPROM –       های خانواده AT24CXX..........................................................13

 –       ارتباط سریال دو سیمه I2C) یا (TWI...........................................................15

       – صفحه کلید ماتریسی ................................................................................16

فصل چهارم :

       – برنامه نرم افزاری شارژر.........................................................................17

       – طرح شماتیک سخت افزارشارژر................................................................25

       – برنامه نرم افزاری کنتور..........................................................................26

       – طرح شماتیک سخت افزارکنتور..................................................................31

مقدمه:

درکنتورهای الکترومغناطیسی ودیجیتالی مورد استفاده درکشور٬ مشترکین پس ازمصرف برق٬هزینه پرداخت می کنند.قطع برق مشترکین به دلیل نپرداختن هزینه مستلزم حضور مامور شرکت برق در محل٬وپرداخت هزینه وصل مجدد توسط مشترک می باشد.

عدم پرداخت هزینه برق مصرفی توسط بعضی از مشترکین شرکت برق را برآن داشت تا سعی به دریافت هزینه قبل از مصرف کند.پروژه تبدیل کنتور الکترومغناطیسی به کنتور دیجیتالی اعتباری گامی است به سوی پیشبرد این هدف.

اساس كار دستگاههای اندازه‌گیری:

اساس كاركلیه دستگاههای اندازه‌گیری عقربه‌ائی براساس تأثیرمیدان روی سیم حامل جریان است كه مكانیسم آنها با هم فرق دارد. دردستگاه اندازه‌گیری با قاب گردان كه در داخل میدان قرار گرفته دراثر عبورجریان(به نسبت جریان ورودی) عقربه حركت خواهد نمود و برای اینكه با سرعت حركت نكند از یك خفه كن استفاده می ‌شود بنام آمپر یا دمفینگ.

نامگذاری دستگاه ها با توجه به مکانیزم آنها می باشد .مثلا اندکسیونی٬ قاب گردان٬ حرارتی٬ دینامیکی... که از شرح جزئیات دستگاهها صرفنظر می شود.

كنتورهای اندازه ‌گیری الكتریكی

كنتوروسیـله‌ای است جهـت سنجش انـدازه‌گـیری انرژی مصرفی برق كه قدرت مصرفی را نسبت به زمان ثبت می ‌نماید. و واحد آن اگرP كیلووات و t ساعـت بـاشـد.

 W = P.t    ژول = وات ثانیه                               

چون واتهای مصرفی نسبت به زمان ثانیه خیلی خیلی زیاد است لذا با واحد بزرگتركیلووات ساعت سنجیده خواهد شد و اعدادی كه نمراتوركنتورنشان می‌دهد براساس همین واحد است.

وات ثانیه    

انواع كنتور: كنتورها با توجه نوع برق مصرفی به دو دسته تقسیم می شوند:

    1-كنتورجریان مستقیم    

    2-كنتورجریان متناوب :                          

          الف- کنتورواته یا موثر تکفاز  

           ب- کنتوردواته یا غیرموثر سه فاز 

كنتورجریان متناوب واته كنتوری است كه مقدار انرژی مصرفی مفید (وات) را می‌سنجد.

كنتورجریان متناوب دواته كنتوری كه مقدار انرژی مصرفی غیرمفید (دواته یا وار) را اندازه گرفته و به آن وارمتر نیز گویند.                                                                                                              مجموع دو قدرت واته و دواته را قدرت ظاهری گویند كه بصورت برداری جمع می ‌گردد. که ولت آمپر واحد آن خواهد بود.

وسیله‌ائی كه قدرت ظاهری را اندازه بگیرد نداریم بنابراین ازدو وسیله ولتمتروآمپرمتراستفاده نموده و حاصل را در همدیگر ضرب می ‌كنیم.

اگر دستگاهها سه فازه باشند اساس كاربرای سه فازه طراحی شده مثل سه كنتور تكفاز است.

البته این فرمولها در جریان متعادل سه فاز صادق است و اگرنامتعادل باشد باید جزبه جزاندازه گرفته شود و بعد با هم جمع شود. در اینجا به اساس كاركنتورتكفازمتناوب اكتفا می ‌كنیم.

قستمهای مختلف كنتور القایی تکفاز (مؤثر)

این نوع کنتور که بر اساس القای الکترومغناطیسی کار می کند شامل قسمتهای زیر است.

1-  

بوبین ولتاژ                                                               

2-   بوبین جریان                                                                    

3-   صفحه آلومینیمی دوار

4-   چرخ دنده و محور

5-   آهنربای دائم

6-   شماره انداز

7-   محفظه

                                         شکل1-1

1.بوبین ولتاژ: سیم پیچ ولتاژ با تعداد دور بیشتر و قطر كمترنسبت به سیم پیچ جریان٬(ازسیم شماره 4 برای پیچیدن آن استفاده می شود )طراحی شده است که با بار موازی می شود.

2.بوبین جریان: این سیم پیچ جهت تحمل جریان‌های عبوری٬  با قطر بیشتر و دور كـمتر٬طراحی شده است. که با بار به صورت سری قرار گرفته است. برای تغییر تعداد دور سیم پیچ جریان از کم و زیاد کردن ورقه های نازک دینامو(رینگ های مسی و برنجی)استفاده می شود.

3.دیسک آلومینیومی دایره ای شکل: این دیسک هنگام مغناطیس شدن به حرکت درمی آیدو موجب به حرکت در آمدن چرخ دنده هایی که به شماره اندازمتصل اند می گردد(خلل وفرج روی صفحه برای افزایش استحکام مکانیکی صفحه قرار داده شده است).

4.پیچ تنظیم هسته بوبین ولتاژ: این پیچ بالانس صفحه دیسک را به عهده دارد٬تنظیم این پیچ موجب می شود تا در زمانیکه هیچ جریانی از کنتور کشیده نمی شود صفحه دیسک در حالت بالانس قرار گیرد و حرکت آن مطابق با کنتورهای استاندارد شرکت برق گردد.

5.آهنربای دائمی نعلی شکل: این آهنربا حکم ترمزرا برای صفحه دیسک زمانیکه هیچ نیرویی به صفحه وارد نمی شود٬ دارد.هرچه دهانه آهنربا نسبت به صفحه بیرون ترباشد خاصیت ترمزی بیشتر می گردد. تنظیم φ cosبه کمک پیچ روی آهنربا انجام می شود.

اساس كار كنتور

با توجه به شكل1-1 دركنتورازدوسیم پیچ اسـتفــاده شـده كه یكی سیم پیچ جریان با قطر بیشتر و دور كـمتر٬ جهت تحمل جریان‌های عبوری و دومی سیم پیچ ولتاژ با تعداد دور بیشترو قطر كمتر٬ جهت تحمل فـشـار الـكتـریكـی كه سیم پیچ ولتاژ همیشـه در مـدار اتـصـال دارد ولی تـا مـوقـعیكـه از سیم پیچ جریان بار گرفته نشود هیچگونه عكس العمل ندارد.

سیم پیچ ولتاژ به صورت موازی وسیم پیچ جریان به شکل سری با ورودی برق مشترک قرار

 می گیرد.بنابراین سیم پیچ ولتاژ همیشه برق دار است و سیم پیچ جریان با استفاده مشترک از برق برق دار خواهد شد.این دو سیم پیچ به شکلی نسبت به هم قرار گرفته اند که با عبور جریان از سیم پیچ جریان, میدان مغناطیسی حاصل از دو سیم پیچ بر هم اثر می کنند.برآیند این دو میدان باعث ایجاد جریانهای فوکو در سطح صفحه آلومینیومی می شود.طبق قانون القای فاراده این جریان به همراه برآیند میدانها سبب چرخش  صفحه آلومینیومی می گردد.

       F=B.L.I.sin(Φ)

هر چه جریان عبوری از سیم پیچ جریان بیشتر باشد(مصرف بیشتر جریان) نیروی وارد بردیسک بیشتر ودیسک سریعتر می چرخد. بنابراین چرخش صفحه با مصرف رابطه مستقیم خواهد داشت.

طبق استانداردهای شرکت کنتور سازی ایران هر 375 دور چرخش صفحه معادل یک کیلووات ساعت است.

آشنایی مختصری با میکروکنترلرهای AVR:

AVR          ها میکروکنترلرهای 8 بیتی از نوع CMOS با توان مصرفی پایین هستند که بر اساس ساختار پیشرفته RISC ساخته شده اند.پس از ساخت اولین نسخه های AVRدر سال 1996این سری از میکروکنترلرها توانست نظر علاقه مندان را به خود جذب کند.به طوری که امروزه یکی از پرمصرف ترین انواع میکروکنترلرها به حساب می آید.همان طور که می دانید نمی توان هیچ نوع میکروکنترلری را به عنوان بهترین معرفی کرد چرا که هر میکروکنترلر کاربردهای خاص خود را دارد و بر اساس خصوصیات داخلی اش می تواند تنها برای موارد ویژه ای به عنوان بهترین انتخاب  گردد.ولی با این حال با مطالعه صفحات بعدی و آشنایی با امکانات و نرم افزارهای جانبی AVRمتوجه خواهید شد که در کل استفاده از AVRبر بقیه ارجحیت  دارد.

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

برچسب ها : تبدیل کنتور الکترومغناطیسی به کنتور دیجیتالی اعتباری , طرح توجیهی تبدیل کنتور الکترومغناطیسی به کنتور دیجیتالی اعتباری , دانلود تبدیل کنتور الکترومغناطیسی به کنتور دیجیتالی اعتباری , برق , الکترومغناطیسی , اساس کارکنتورالقایی تکفاز , اساس كاردستگاههای اندازه‌گیری , کنتور دیجیتالی اعتباری , کنتور دیجیتالی , کنتور الکترومغناطیسی , دانلود طرح توجیهی , پروژه دا

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر