امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

تجزیه و تحلیل الزامات اجرایی نظام جانشین پروری مدیریتی در شهرداری مشهد

تجزیه و تحلیل الزامات اجرایی نظام جانشین پروری مدیریتی در شهرداری مشهددسته: صنایع
بازدید: 40 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 106 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 59

در این بخش از تحقیق نگارنده به دنبال شكل دهی ادبیات تحقیق و بررسی موضوعی نظام جانشین پروری مدریتی می‌باشد ادبیات این تحقیق در 3 بخش با رویكرد تحلیل پیرامون موضوع به بحث و بررسی پرداخته است در بخش اول با توجه به اینكه نظام جانشین پروری زیر مجموعه برنامه ریزی منابع انسانی می‌باشد ؛ به دنبال شناخت این نظام به ادبیات برنامه ریزی منابع انسانی پرداخته

قیمت فایل فقط 4,900 تومان

خرید

تجزیه و تحلیل الزامات اجرایی نظام جانشین پروری مدیریتی در شهرداری مشهد

خلاصه

در تحقیق حاضر ضمن بهره گیری از مطالعات جانشین پروری انجام شده در داخل كشور كه با مراجعه به اسناد می‌توان ادعا كرد تعدادشان بسیار معدود است ؛ از مدل جانشین پروری ویلیام جی. راث ول از دانشگاه پنسیلوانیای آمریكا به عنوان مهم ترین پایه تئوریك استفاده شده است.

تحقیق حاضر جهت تجزیه و تحلیل الزامات اجرایی نظام جانشین پروری مدیریتی در شهرداری مشهد انجام شده است.

انتخاب ابعاد، بر پایه اطلاعات گردآوری شده از نظر خبرگان جامعه مورد بررسی انجام گرفته است. پس از استخراج این ابعاد كه شامل تعهد مدیران، سیاستهای منابع انسانی بود ؛ دو پرسشنامه مجزا برای سنجش وضعیت موجود این ابعاد طراحی گردید. ضمن آنكه سوالات به گونه ای طراحی شده بود كه امكان كسب اطلاعات راجع به پتانسل های موجود در سیستم را برای ایجاد هر یك از این ابعاد ضروری فراهم آورده است. برای تجزیه تحلیل اطلاعاتی كه از پرسشنامه و مصاحبه ها جمع آوری و طبقه بندی شده اند از روشهای آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است. از آمار توصیفی جهت استخراج، توصیف و تجزیه و تحلیل نكات اساسی طرح نظام جانشین پروری مدیریتی در شهرداری به تفكیك مولفه ها و شاخص ها در قالب وضع موجود و از آمار استنباطی برای آزمون فرضیه ها و تبیین روابط معنی داری بین متغیر های مصاحبه و پرسشنامه استفاده شده است.

1

در پایان نتیجه گیری و پیشنهاد بر اساس مراحل مذكور ارائه شده است.

201. مقدمه

در این بخش از تحقیق نگارنده به دنبال شكل دهی ادبیات تحقیق و بررسی موضوعی نظام جانشین پروری مدریتی می‌باشد. ادبیات این تحقیق در 3 بخش با رویكرد تحلیل پیرامون موضوع به بحث  و بررسی پرداخته است. در بخش اول با توجه به اینكه نظام جانشین پروری زیر مجموعه برنامه ریزی منابع انسانی می‌باشد ؛ به دنبال شناخت این نظام به ادبیات برنامه ریزی منابع انسانی پرداخته شده است.

در بخش دوم با توجه به موضوعیت تحقیق و برای شكل دهی الگوی لازم به صورت تئوریك، به بررسی تئوری نظام جانشین پروری مدیریتی و الزامات آن پرداخته شده است در بخش سوم جهت شناخت پژوهش های مرتبط با تحقیق، نگارنده به بررسی پایان نامه های موجود و پژوهش های مرتبط پرداخته است.

2

301. مقدمه

بررسی و تحلیلی نقادانه شیوه های تطبیق به هر یك از فنون ویژه علمی، وظیفه شاخه ای از فلسفه علم است كه « روش شناسی[1] » خوانده می‌شود. مباحث روش شناسی بیشتر محصول این است كه معلوم نیست دانشمند چه می كند یا این كه چه باید بكند. البته روشن كردن پاسخ آن سوال، دلایل دستوری و تكلیفی هم دارد. روش شناسی تحلیلی (نه دستوری) شاخه ای نسبتا جدید است و شاید ابداع جان هرشل باشد (سروش، 1372، 161)

دستیابی به هدف اصلی تحقیق زمانی كه جستجوی شناخت با روش شناسی درست صورت پذیرد میسر خواهد بود. روش شناسی را میتوان از چند دیدگاه مورد بررسی قرار داد.

روش شناسی، مطالعه منظم، منطقی و اصولی است كه جستجوی علمی راهبری می‌كند. از این دیدگاه روش شناسی به عنوان شاخه ای از منطق و یا حتی فلسفه قلمداد می‌شود. در دیدگاهی دیگر « روش شناسی با روش های پژوهش تجربی نظیر امار، مورد كاوی، مصاحبه و غیره سرو كار ندارد، بلكه توجه اصلی آن به زمینه هایی كلی برای معتبر سازی كاری علمی است، پس روش شناسی دقیقا نه یك رشته فلسفی و نه رشته ای علمی است » و در نهایت بعضی روش شناسی را مبحثی نظری و غیر علمی می‌دانند كه با تعقل، منطق و فلسفه مرتبط است.

اگر از دیدگاه های مختلف بگذریم، روش شناسی (فارغ از ابعاد فلسفی ان) به مجموعه ای به هم پیوسته از قواعد، اصول و شیوه های معمول در یك رشته از دانش اطلاق می‌شود .

در بین شیوه های گوناگونی كه برای شناخت وجود دارد روش های علمی مورد نظر است و چنین شیوه هایی جز با اتخاذ روش های دقیق میسر نیست. چنانكه گفته شده روش شناسی به نوعی فلسفه یا بینش برای شكل گیری روش ها اطلاق می‌شود. حال ببینیم روش چیست و ویژگی های اساسی آن كدام است ؟

302. روش چیست ؟

روش ؛ معادلی فارسی برای واژه Method می‌باشد كه معنای « در پیش گرفتن راه » و یا معین كردن گام هایی كه برای رسیدن به یك هدف می‌باید با نظمی خاص برداشته شود. طبیعت این گام ها و اوصاف تفصیلی آن ها بستگی به هدف مطلوب و نحوه های رسیدن به آن دارد، لذا روش علمی با توجه به هدف، از علم تفاوت دارد و بر حسب این كه كدام تئوری را درباره نسبت میان آن اهداف و شرایط اولیه قبول كنیم باز هم فرق می كند، یعنی اگر روش هایی را كه عقل، علمی بودن آن ها را تایید می‌كند بر روی یك پیوستار قرار دهیم، قدر مشترك آن ها، متعهد بودن به شواهد تجربی و سادگی صورتبندی منطقی است كه البته در صورت بروز تعارض میان آن دو، تقدم با متكی بر شواهد بودن می‌باشد. دكارت روش را راهی می‌داند كه به منظور دستیابی به حقیقت در علوم باید پیمود. به طور كلی می‌توان نتیجه گیری كرد كه روش را مجموعه ای از شیوه ها و تدابیری دانسته اند كه برای شناخت حقیقت و بركناری از لغزش به كار برده می‌شوند، به طور دقیق تر روش به سه چیز اطلاق می‌شود :

1- مجموعه طرقی كه انسان را به كشف مجهولات و حل مشكلات هدایت می‌كنند.

2- مجموعه قواعدی كه هنگام بررسی و پژوهش واقعیات باید به كار روند.

3- مجموعه ابزار یا فنونی كه آدمی را از مجهولات به معلومات راهبردی هدایت می‌نمایند. بدین ترتیب ملاحظه می‌شود روش، لازمه دانش است و هیچ دانشی بدون روش قابل تصور نیست، اعتبار دستاوردهای هر دانشی نیز وابسته به روش یا روش هایی است كه در آن مورد استفاده قرار گرفته است.

303. ویژگی های كلی روش

ویژگی های كلی روش علمی بسیارند كه در زیر به اساسی ترین آنها اشاره می‌شود :

1- نظام مند بودن[2]

2- عقلایی بودن [3]

هر روش باید بر نظمی عقلانی و مبتنی بر خرد و سنجش استوار باشد از این رو داده هایی كه بر پایه عواطف[4]، تخیل[5] یا توهم[6] تنظیم شوند یقینی نیستند.

3- روح علمی [7]

هر روش كه مبتنی بر نظمی عقلانی باشد برخوردار از روح علمی است و خود مستلزم احراز شرایطی چون بی طرفی[8]، تسلط بر خویشتن، سعه صدر و بالاخره تواضع است.

4- واقعیت گرایی [9]

هر روش زمانی راه به كشف قوانین درست یا نظریه های مستحكم می‌برد كه از درون نگری[10] یا درون كاوی و شهود گرایی[11] و هر آنچه دوری از واقعیت را موجب گردد، جدایی یابد (ساروخانی، 26، 1372) به طور كلی می‌تواند گفت :

روش تحقیق علمی، فرایند جستجوی منظم برای مشخص كردن یك موقعیت نامعین است. (بازرگان و دیگران، 24، 1376) به عبارت دیگر روش علمی شكل خاص و نظام داری از جستجو است كه همواره به دنبال حقیقت است، حقیقتی كه از طریق بررسی های منطقی معین می‌شود. چون آرمان علم، دستیابی به روابط درونی نظام دار بین واقعیت ها با استفاده از روش « شك نظام دار » است، روش علمی نیز باید همین ایده آل را از طریق آزمایش، مشاهده، بحث و تفسیرهای منطقی بر پایه اصول موضوعه[12] قابل قبول و (تركیبی از این عوامل) و روابط بین پدیده ها كشف كند.

بنابراین پژوهش و روش علمی (اگر یك چیز نباشد) كاملا نزدیك و وابسته به یكدیگرند در پی یافتن پاسخ برای پرسش هایی از این گونه به كار می روند كه: آیا چنین است ؟ تا چه اندازه چنین است.

چه شرایط كلی موجب می‌شود كه چنین باشد؟ به بیان دیگر از كاربرد روش علمی دستیابی به موارد زیر می‌باشد :

الف - افزایش میزان مناسبت[13] و ارتباط بین جواب و مساله مورد نظر

ب - بالاترین میزان اعتبار یا روایی[14] و پایایی[15]

ج - كاهش میزان تورش[16] (هومن، 23، 1373)

روش علمی خصوصیتی دارد كه هیچ روش دیگر كسب آگاهی آن را ندارد و در آن خصوصیت خود اصلاحی[17] است. در ساختار علم وارسی های ذاتی وجود دارد. این وارسی ها چنان ملحوظ اجرا می‌شوند كه فعالیتهای علمی و نتایج را تا پایان دستابی به دانش معتبر كنترل و تضمین می‌كنند. اگر این وارسی های مورد استفاده در پژوهش علمی در نهایت امكان با واقعیت خارج از باورها، ادراكات، سوگیری ها، ارزش ها، نگرش ها و هیجانات شخصی دانشمند گره خورده باشند، شاید بهترین واژه برای بیان آن ها، « عینیت[18] » باشد، به عبارت دیگر، عینیت عبارت از توافق در داوری های متخصصان پیرامون آنچه مشاهده می‌ شود و آنچه كه در یك پژوهش باید انجام گیرد و انجام یافته است، می‌باشد. (كرلینچر، 24، 1375)

مساله شناخت علمی برای پدیده های اجتماعی و پدیده های طبیعی اساسا به یك صورت مطرح می‌شود در هر دو حالت، فرضیه های نظری را باید با داده های مشاهده شده مقابله كرد حتی اگر برای رسیدن به شناخت علمی چندین راه وجود داشته باشد، هر تحقیقی باید پاسخگوی چند اصل پایدار و همسان باشد .

روش، شیوه پیشی گرفتن به سوی یك هدف است. روش ها، صورت های خاصی از فعالیتهای علمی هستند و برای این منظور طراحی شده اند كه پدیده ها با موضوع تحقیق بهتر سازگار باشند اما سازگاری  روش با موضوع تحقیق» محقق را از رعایت اصول روش علمی بی نیاز نمی‌كند (خاكی، 140، 1379)

304. روش شناسی تحقیق

در این تحقیق نگارنده با توجه به موضوع، برای سنجش فرضیات تحقیق در دو پرسشنامه جداگانه به اهداف و مسائل تحقیق پاسخ گفته است. نگارنده برای شناخت الزاماتی كه باید بررسی شوند بر اساس الزامات مدل ویلیام راث ول به جمع آوری نظر خبرگان پرداخته بر اساس نتایج مدون كه در فصل چهارم موجود است، به شكل دهی فرضیات تحقیق اقدام نموده است.

عمده ترین الزامات در دو بعد شامل :

1-   میزان تعهد مدیران به نظام جانشین پروری مدیریتی

2-   سیاستهای منابع انسانی جهت اجرایی نظام جانشین پروری مدیریتی تعیین گردیده است .

برای سنجش هر یك از ابعاد چارچوبی تعریف شده كه به تناسب توضیحات درباره آنها ارائه خواهد شد. بر این اساس با توجه به مجزا بودن ابعاد، برای هر یك از ابعاد منحصرا یك پرسشنامه طراحی شده است. مراحل روش شناسی در این تحقیق به شرح شكل 301 است.

       مفهوم                       ابعاد                       مولفه ها                  شاخص

شکل 1-3

مراحل روش شناسی


با توجه به ماهیت جامعه آماری (از نظر دارا بودن نوعی خبرگی نسبی در حوزه مفاهیم مدیریتی )، بدیهی است نمونه آماری به طور نسبت باید دارای ویژگی های زیر باشند:

الف): تخصص: نظر به اینكه این تحقیق امکان سنجی اجرای نظام جانشین پروری مدیریتی در شهرداری را مورد مطالعه قرارمی‌دهد لذا كلیه پاسخگویان به سوالات باید با این مفاهیم آشنایی كامل داشته باشند.

ب) تجربه، برای بررسی رابطه بین متغیرهای این تحقیق و معرفی ابعاد نیاز به تجربه و سابقه كار نسبتا بالایی احساس می‌شود .

ج) علاقه و دقت افرادی كه بدین منظور انتخاب می‌ شوند، بایستی علاقمندی و دقت كافی نسبت به موضوع داشته باشند.

305. توزیع پرسشنامه شماره یك به منظور تست بعد اول

میزان تعهد مدیران به نظام جانشین پروری مدیریتی

تعریف مدل :

نگارنده پس از  بررسی چندین مدل تعهد سازمانی از بین آن ها، مدل فردلوتانز[19] را انتخاب نمود. بر اساس این مدل میزان تعهد سازمانی مدیران بر اساس سه مولفه :

1- اعتقاد به قبول ارزش ها و هدفها

2- تمایل به تلاش گسترده در راه سازمان

3- تمایل قوی برای بقای عضو در سازمان

مورد سنجش قرار می‌گیرد. بر اساس همین مولفه ها از آن جا كه تحقیق حاضر در حیطه نظام جانشین پروری مدیریتی در حال انجام است ؛ همان طور كه در نمودار 3.1 ملاحظه می‌گرد سه مولفه دیگر در رابطه با میزان تعهد مدیران به نظام جاشین پروری مدیریتی تعریف شده است.

نمودار 1-3- مدل تعهد مدیران

برای شاخص سازی سنجش مولفه های مربوط به تعهد سازمانی با استفاده از پرسش نامه های استاندارد استریزوپوتز[20] و پایان نامه های انجام شده در باب تعهد سازمانی كه خلاصه ای از آن ها در فصل دوم در بخش شناخت پژوهشهای مرتبط با تحقیق ارائه شده، به بومی سازی مولفه ها و تعریف شاخص ها با توجه به نظام جانشین پروری مدیریتی اقدام شده است.

1- اعتماد به ارزش ها و اهداف نظام جانشین پروری مدیریتی

1.1-         اعتقاد به عادلانه بودن نظام جانشین پروری مدیریتی

1.2-         یكپارچگی ارزش ها

1.3-         توجه نسبت به داشتن جایگزین شغلی

1.4-         حمایت مدیران از نظام جانشین پروری مدیریتی

2- تمایل به تلاش در جهت گسترش نظام جانیشن پروری مدیریتی

بر اساس شاخص های مورد استفاده اعتقاد و تعهد مدیران كه توسط ویلیام جی. راث ول در سال 2000 در دانشگاه پنسیلوانیا بیان گردیده و پرسشنامه استاندارد مودای استریز، شاخص های ذیل تعریف می‌گردد :

201 اعتقاد به ضروری بودن نظام جانشین پروری مدیریتی

202 اعتقاد به برتری ومناسب بودن انتصاب مدیران بر اساس این نظام، نسبت به انتصابات مبتنی بر نظام ارشدیت

203 اعتقاد به توانایی و شایستگی مدیریتی كاركنان

204 اعتقاد به رابطه بین انتخاب داخلی با تلاش و وفاداری سازمانی كاركنان

205 اعتقاد به آمادگی كنونی شهرداری برای گسترش این نظام

206 اعتقاد به امكان ارتقاء به سطوح مدیریتی شهرداری

207 اعتقاد به لزوم پرورش نخبگان برای پستهای مدیریتی شهرداری

3. تمایل قوی برای مشاركت در نظام جانشین پروری مدیریتی

301 اعتقاد به لزوم انتخاب جانشین برای مدیران فعلی از درون شهرداری

302 وجود تجربه مثبت از مدیران ارتقاء یافته از درون شهرداری

303 تمایل به شركت در دوره های آموزشی برگزار شده برای مدیران

304 موظف بودن به آموزش مدیران و كارشناسان تحت امر

305 متمایل دانستن سایر مدیران به شركت در برنامه های جانشین پروری مدیریتی

306 توزیع پرسشنامه شماره دو به منظور تست بعد دوم

جهت سنجش بعد سیاستهای شهرداری، نگارنده سیاستهای لازم برای اجرای نظام جانشین پروری مدیریتی را در چهار حوزه ذیل تعریف نموده كه عبارتند از :

1- پیش بینی نیازهای مدیریتی سازمان

2- ارزیابی منابع و استعدادهای موجود

3- تربیت و آموزش نیروهای مستعد

4- نحوه استخدام و به كار گیری نیروها

بر همین اساس برای سنجش هر یك از این چهار حوزه سیاستی، گویه های نشات گرفته از سیاستها به صورت زیر تعریف گردیده است ؛ همچنین پرسشنامه در پیوست قابل مطالعه می‌باشد.

1- پیش بینی نیازهای مدیریتی سازمان

101 پیش بینی تغییر و تحولات با توجه به برنامه های آتی شهرداری

102 پیش بینی میزان ذخایر مدیریتی مورد نیاز باتوجه به اولویتهای موجود برای پستهای كلیدی

103 اهتمام شهرداری به فراهم سازی امكانات و شرایط (فضاسازی، افزایش توانمندی و ... )، پستهای مدیریتی و توجه به ارتقای مدیران از داخل

104 رویكرد طراحی و پیاده سازی سیستم اطلاعاتی مناسب نظام جانشین پروری مدیریتی

105 توجه به نظام ارزیابی عملكرد فردی و گروهی در رویكردهای منابع انسانی

2- ارزیابی منابع و استعدادهای موجود

201 ارزیابی  استعدادهای افراد وارائه كارهایی به منظور جذب آن

202 توجه شهرداری به شایستگی های افراد در رویكردهای سیاست های منابع انسانی.

203 بررسی تمایلات و انگیزه افراد مستعد برای تصدی پستهای كلیدی شهرداری

3- تربیت و آ‌موزش نیروهای مستعد

301 رویكرد انتخاب و طراحی مسیر رشد وارتقاء برای افراد مستعد با ملاحظه های نیازهای آموزشی و پرورشی

302 تنظیم مسیر شغلی سازمان با توجه به نیازمندی متقابل واحدها به نیروهای مستعد و چگونگی مشاركت در برنامه ریزیهای آموزشی.

303 اتخاذ تدابیر لازم برای افزایش تمایل و انگیزه مدیران برای پیشرفت و همچنین توجه به افراد مستعد

304 توجه به سیاستهای پرورش مدیران با استفاده از امكانات آموزشی مراكز علمی خارج از كشور

305 توجه به انتصابات و ترفیعات با ملاحظات آموزشی و رشد و ارتقای افراد

4- نحوه استخدام و بكارگیری نیروها

401 سیاست ارتقای افراد برای سیاستهای مدیریتی از داخل شهرداری.

402 رویكرد حد تامین نیروهای جوان و مستعد برای افزایش ذخایر مدیریتی شهرداری

403 توجه به آزمون های استخدامی برای شناخت استعدادهای برتر در شهرداری

307 روایی تحقیق [21]

در این تحقیق برای تست روایی مراحل زیر طی شده است:

30701 تعریف ابعاد

این مرحله از تحقیق از طریق بررسی ادبیات تحقیق انجام شده از میان تئوریهای مختلفی كه در زمینه نظام جانشین پروری مدیریتی ارائه شده بود. مدل ویلیام راث ول انتخاب و دو بعد تعهد و سیاست بر اساس مدل لوتانز و سایر مدلها ارائه شدند.

30702 استفاده از نظرات خبرگان و اهل فن (روایی صوری)

30703 تعریف مولفه ها

30704 تعریف شاخص ها

308 پایایی [22]

در این تحقیق برای محاسبه ضریب پایایی، تمام شماری (سرشماری) انجام شد و تمامی سی مدیر انتخاب شدند تا به سوالات پاسخ دهند. ضمن آنكه سوالات دام و كنترل نیز در پرسشنامه گنجانده شده بود. بعد از تجزیه و تحلیل داده های بدست آمده، مشخص گردید ضریب همبستگی پاسخ ها 96% است. بنابراین پرسشنامه از پایایی بالایی برخوردار شدند. در جداول ارائه شده در پیوست نتایج توزیع پرسشنامه ها ومیزان همبستگی نتایج آمده است .

از شاخص هایی كه می‌توان برای پایایی  پرسشنامه استفاده نمود ضریب آلفای كرونباخ می باشند. بر این اساس برای پرسشنامه نخست مقدار آلفای كرونباخ برابر با 93% شده است كه نشان دهنده پایایی مناسب پرسشنامه می‌باشد و نیز پرسشنامه دوم آلفای كرونباخ آن برابر با 96% شده است.

1.Cronbach alpha: 93%

2. Cronbach alpha: 96%

309 نوع تحقیق

با توجه به تقسیمات تحقیقات علمی از نظر هدف، تحقیق حاضر از نوع تحقیق كاربردی می‌باشد (دلاور، 63، 1373)

 از نظر ماهیت و روش، این تحقیق از نوع تحقیق توصیفی می‌باشد كه با استفاده از روش تحقیقات میدانی به بررسی وضعیت فعلی پرداخته می‌شود.

3010 جامعه آماری

با توجه به اینكه جامعه آماری تحقیق عبارتست از مدیران و معاونین شهرداری مشهد می‌توان به طور نسبی ادعا كرد كه نمونه آماری از ویژگی های كارشناسی برخوردارند. با توجه به آمارهای موجود جامعه آماری 30 تن می‌باشد.

3011 روش ها و ابزار گردآوری اطلاعات

باتوجه به نوع اطلاعات لازم از بررسی سوابق و مدارك موجود (روش كتابخانه ای و میدانی) و مصاحبه، مشاهده، پرسشنامه استفاده شده است.

3012 روش و فنون آماری مورد استفاده

پس از جمع آوری داده ها و كدبندی آنها و سپس ورود داده ها به نرم افزار آماری Statistica , spss , excel جهت تجزیه و تحلیل ؛ جهت آزمون فرضیات تحقیق از تحلیل توصیفی مثل معیارهای مركزی و پراكندگی، جداول فراوانی و‌آزمون های استنباطی ا ستفاده شده است.

401 مقدمه

داده هایی كه بوسیله یك پرسشنامه و مصاحبه جمع آوری و طبقه بندی شده اند به عنوان منبع اساسی، برای كسب معلومات جدید درباره پدیده مورد مطالعه به كار می‌رود. برای تجزیه و تحلیل گردآوری شده از روش های آمار توصیفی و آمار استنباطی تواما استفاده شده است .

استفاده از آمار توصیفی با هدف تلخیص اطلاعات جمع آوری شده در مورد جامعه صورت گرفته است. هدف آمار توصیفی توجیه نیست بلكه توصیف و استخراج نكات اساسی و تحقق بخشیبدن به تركیب اطلاعات در قالب وضع موجود است. در این قسمت از شاخصه های پراكندگی استفاده خواهد شد و پس از آمار استنباطی بر روی نتایج داده ها كه از بخشی از پرسشنامه حاصل شده استفاده خواهیم نمود. در تشریح مطالب این فصل سعی خواهد شد با تفكیك تحلیل ها بر اساس فرضیات به شكل مطلوب تری به بیان یافته ها پرداخته شود و در این راستا با تجزیه وتحلیل و جمع بندی نتایج فرضیه های اصلی و فرعی تحقیق با كمك نرم افزار آماری Excel , spss , statistica پرداختیم .

جهت دریافت فایل تجزیه و تحلیل الزامات اجرایی نظام جانشین پروری مدیریتی در شهرداری مشهدلطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 4,900 تومان

خرید

برچسب ها : تجزیه و تحلیل الزامات اجرایی نظام جانشین پروری مدیریتی در شهرداری مشهد , طرح توجیهی تجزیه و تحلیل الزامات اجرایی نظام جانشین پروری مدیریتی در شهرداری مشهد , دانلود تجزیه و تحلیل الزامات اجرایی نظام جانشین پروری مدیریتی در شهرداری مشهد , نظام جانشین پروری مدیریتی , شهرداری مشهد , پیش بینی نیازهای مدیریتی سازمان , صنایع , تجزیه و تحلیل الزامات اجرایی , , دا

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر