امروز: شنبه 8 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

مقاله بررسی ایمنی در ساختمانها

مقاله بررسی ایمنی در ساختمانهادسته: فنی و مهندسی
بازدید: 25 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 9 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 12

مقاله بررسی ایمنی در ساختمانها در 12 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

مقاله بررسی ایمنی در ساختمانها در 12 صفحه ورد قابل ویرایش


مقدمه: ساختمان و بناهای تاریخی و مسائل در مورد ساخت و ساز ار آن است كه هر چقدر بخواهیم دربارة آن صحبت كنیم جامدای سخن زیاد است چون ساختمان یك سر پناه امن برای همة ما می‌باشد كه برای استراحت بعد از كار و دربارة كار خودمان در آنجا امنیت داشته باشیم. و امنیت از همه چیز برای ما كه در یك مكان می خواهیم راحت باشیم حرف اول را می زند.

ساختمان و مسائل مربوط به ساخت و ساز زمانی دراز و قدمتی طولانی دارد. كه همة این مسائل بعد از قرنها و اطلاعات و كشفهای جدید و مهندسی و كاربر كامپیوتر است به دست هم داده‌اند تا الان ساختمانها به قول معروف مهندسی ساز بشوند.

1)     امنیت قبل از ساخت

2)     امنیت مربوط به مهندسان

3)     مصالح ساختمانی

-         جوشكاری

-         اسكلت سازی

-         آجر و مصالح دیگر

-         قبول ریزی

4- امنیت كارگران

منبع و مآخذ

ایمنی به طور كل در هر زمینه‌ای باعث آرامش خاطر و بوجود نیامدن حوادث ناگوار و جلوگیری از خسارتهای احتمالی بسیار مهم است.

ایمنی به طور كل در هر زمینه‌ای باعث آرامش خاطر و بوجود نیامدن حوادث ناگوار و جلوگیری از خسارتهای احتمالی بسیار مهم است و یكی از موارد ایمنی امنیت. در ساختمان است. مطلب را از ابتدای پایه‌گذاری یك ساختمان مطلوب و امن شروع می كنیم.

یك مهندس معمار برای طرح و نقشه یك ساختمان به مسائل بسیار زیادی باید توجه كند.

برای اولین مرتبه وقتی زمین یا ملك مورد نظر را می پسندد كه مهیا است برای ساختن باید به خاك و شرایط آب و هوائی و جغرافیایی منطقه به خوبی آگاه بود.

یعنی باید خاك آن منطقه را مورد آزمایش و تحلیل قرار داد. كه خاك از نظر مقاومت و استحكام و تنشهائی كه بر روی آن كه اغلب تنش عمودی است اعمال می‌شود در چه رتبه‌ای قرار دارد. و یكی از مسائلی كه به آن توجه نمی شود همین مطلب است. مهندسی خاك كه به طور كامل جا نیفتاده است و می‌توان گفت این عمل بر دوش مهندس معمار می‌باشد. و از نظر آب و هوائی كه رطوبت در منطقه مورد نظر در چه حدی می‌باشد و با توجه به نوع شرایط جوی اسكلت ساختمان كه قرار است در آن منطقه احداث شود. آیا آبرفتهای زیر زمینی و چاههای آب كه خیلی سالهای دور به صورت قناعت كاربرد داشته از آن منطقه چگونه عبور می كردند كه باعث سستی خاك و نرمی خاك شده است یا نه.

از لحاظ گسلهای زیرزمینی روی چه درجه گسلی و در چه محدود گسلی (خطرناك- غیرخطرناك) قرار گرفته است. و یكسری از این مسائل مربوط می‌شود به شهرداریهای آن منطقه كه در این رابطه باید اطلاعات جامع و كاملی داشته باشد.

مهندس هم با مراجعه به این شهرداریها می‌تواند اطلاعات كاملی به دست آورد. و همین مسائل ریز و بسیار گمشده در صنعت ساخت و ساز بسیار پراهمیت می‌باشد. و همة این عوامل باعث می‌شود كه مهندس ساختمان را بر پایه های اطمینان فلز یا پایه های بتون طراحی كند.

و اگر از این مسائل بگذریم یك مهندس معمار برای اینكه بتواند یك ساختمان امن و مطمئن سازد احتیاج به مهندس محاسبات و مهندس ناظر هم دارد كه وظیفه آنها و چگونگی دخیل بودن در امنیت ساختمان را توضیح خواهم داد.


آهن را از سنگ آهن و با اضافه كردن مقداری كربن به آن كه تبدیل به فولاد و آهن های مختلف می شود، تهیه می‌كنند كه همین كربن باعث بالا و پائین رفتن كیفیت آهن می‌شود. معمولاً فولاد یا آلیاژهای آن از كارآیی بالائی برخوردارند كه به خاطر گرانی و هزینه ها كمتر استفاده می‌شود.

نوع تیرها كه از نوع بالا پهن یا از نوع قوطی باشد بسته به نظر مهندس محاسبات دارد كه نوع بارگذاری و قرار دادن ستونها را به چه صورت تنظیم می‌كند. ستونها را معمولاً از نوع دوبل استفاده می‌كنند و اطرافی كه به یكدیگر متصل می‌شوند را صفحه گذاری می‌كند كه استحكام آهن چند برابر بكند. و روی قسمت بالهای نازك آن plats را جوش می دهند كه تنشهایی را كه بعدها ایجاد می‌شود را دو برابر و یا چند برابر بكند. و نوع پلیتها و محل قرارگیری آنها هم مهم می‌باشد كه ورقها ازm.m 6 یاm.m 8 یاm.m  4 یا … باشد. و همیشه بالاتر از ضریب اطمینان آهنها و ورقها را انتخاب می‌كنند كه در بعضی مواقع به خاطر اینكه هزینه ها را كمتر كنند در قسمت پلها معمولاً از لانه زنبوریها استفاده می‌كنند كه هم سبكتر شود و هم هزینه را پائینتر بیاورد.

و نوع جوش و دستگاه جوش و استادكار جوش همة تأثیر بسزایی دارند. چون اولاً دستگاه جوش باید از ولتاژ خوبی برخودار باشد یعنی جوش رابه صورت كرمو درنیاورد چون اگر نوسانات در دستگاه زیاد باشد باعث می‌شود جوش یك دست و كامل درنیاید. و حفره هایی در داخل آن به وجود آید كه باعث به وجود آمدن ترك در جوش می‌شود. و نوع الكترود هم اهمیت دارد و چون بسته به كاربری ما الكترودها هم متفاوت می‌باشد مثلاً برای جوشهای سربالا و اشكی از الكترود 6011 یا 6013 استفاده باید كرد چون عددهای آخر این ارقام همه تأثیر كربن در آهن می‌باشد. و خود استادكار بسیار اهمیت دارد یعنی خود استادكار باید بدانند جوشها را با چه زاویه ای بزند و چطور كار كند كه استحكام ستون و پلها را بالا ببرد.

جهت دریافت فایل مقاله بررسی ایمنی در ساختمانها لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : تحقیق بررسی ایمنی در ساختمانها , پروژه بررسی ایمنی در ساختمانها , مقاله بررسی ایمنی در ساختمانها , دانلود تحقیق بررسی ایمنی در ساختمانها , بررسی ایمنی در ساختمانها , ایمنی , ساختمان

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر