امروز: پنجشنبه 6 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

کارآموزی زراعت واصلاح جهاد كشاورزی شهرستان مینودشت - بخش گالیكش نبات

کارآموزی زراعت واصلاح جهاد كشاورزی شهرستان مینودشت -  بخش گالیكش نباتدسته: گزارش کارآموزی
بازدید: 51 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 96 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 29

كشاورزی به عنـوان یكی از مهم تـرین بخش هـا در سـاختار اقتصـاد كلان كشـور به شمار آمده و محوریت این بخش در برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فـرهنگی كشـور طی سال های بعد از پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی مطرح بوده است با توجه به اینكه بشر در هر زمان و تحت هـر گـونه شـرایط رشـد و تـوسعه صنعتی و فـن آوری جدید، از تولیدات كشاورزی به ویژه مـواد خوراكی

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

کارآموزی زراعت واصلاح جهاد كشاورزی شهرستان مینودشت -  بخش گالیكش نبات

پیش گفتار

كشاورزی به عنـوان یكی از مهم تـرین بخش هـا در سـاختار اقتصـاد كلان كشـور به شمار آمده و محوریت این بخش در برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فـرهنگی كشـور طی سال های بعد از پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی مطرح بوده است. با توجه به اینكه بشر در هر زمان و تحت هـر گـونه شـرایط رشـد و تـوسعه صنعتی و فـن آوری جدید، از تولیدات كشاورزی به ویژه مـواد خوراكی بی نیاز نبوده و نخواهد بود، لذا پیوسته یكی از نگرانی های اصلی سیاستگذاران و دولتمـردان كشـورها، تأمین مـایحتاج عمومی و امنیت غذایی بوده و می باشد. افزایش تولیدات كشاورزی، نیل به خود كفـایی نسبی و در یك كلام امنیت غذایی در كشور، مستلزم بهره گیری بهینه از دانش و فـن آوری هـای جدید كشاورزی متناسب با شرایط آب و هوایی مناطق مختلف كشورخواهد بود و این مهـم، زمانی تحقق خواهد یافت كه به امر پژوهش به طور اعم و تحقیقات كشاورزی بطور اخص توجه كافی مبذول شود.

فهرست

فصل اول

-         تاریخجه سازمان ……………....……………………................1

    - قانون تشكیل وزارت جهاد كشاورزی ..............................................1   

الف_ سیاست گذاری ، برنامه ریزی و نظارت..........................................3

ب_امور پژوهش ، آموزش و ترویج ....................................................3 

ج_ امور منابع طبیعی و آبخیزداری......................................................4

د_ امور زیربنایی كشاورزی و توسعه روستایی........................................4

ه_ امور كشاورزی، دام و آبزیان.........................................................4

ز_ امور حمایتی............................................................................5

 - شـرح وظایـف وزارت جهاد كشاورزی ..............................................6

الف_ سیاست گذاری ، برنامه ریزی و نظارت.........................................6

ب_ امور پژوهش ، آموزش و ترویج ...................................................6

ج_ امور منابع طبیعی و آبخیزداری .....................................................6

د_ امور زیربنایی كشاورزی و توسعه روستایی .......................................7

ه_ امور كشاورزی، دام و آبزیان ........................................................7

ز_ امور حمایتی............................................................................8

فصل دوم

- معاونت امور زراعت

- وظایف ...................................................................................9

- جدول آماری سطح زیر كشت محصولات زراعی استان گلستان ................. 10

- پیشرفت علم علف های هرز در ایران ...............................................11

- GIS  ابزاری كارآمد در تحقیقات علف های هرز..................................11

- اهداف مبازرزه با علفهای هرز........................................................12

- بررسی مقایسه ای آللوپاتی و رقابت .................................................12

- كم توجهی به اهمیت خسارت علف های هرز.......................................13

 -جایگاه كنترل علف های هرز سبزی و صیفی در ایران ...........................13

- مبارزه شیمیائی با علف های هرز كلزا ............................................ 13

- جنبه هائی از كنترل یولاف وحشی درمزارع گندم ................................14

- بیماری ساق سیاه كلزا رو به گسترش است ....................................... 15

- آشناسایی با علفكشها ..................................................................16

- آشنایی با سموم جدید شته كش – مبارزه با علفهای هرز و بیماری كلزا.........17

- آشناسایی آفات برگخوار كلزا ........................................................18

- کشت گندم .............................................................................19

- مشاهده بیماری زنگ زرد دراوایل بهار........................................... 21

- مشاهده فوزاریوم گندم در نیمه اول اردیبهشت ماه ................................22

- آشنایی با علفكش های نازك برگ و علف كش های پهن برگ ...................23

- زمینها كوچك است، شالیكاری صرف نمی كند.................................... 24

- زیتون.................................................................................. 25

فصل سوم

-         فرمهای گزارش پیشرفت كارآموزی از شماره 9-1

-         فرم پایان دوره كار آموزی

تاریخچه

تنوع اقلیمی ، وجود منابع و ذخایر غنی، امكان ایجاد اشتغال مولد كم هزینه و زودبازده و وجود مزیت نسبی در تولید و صدور محصولات ، از جمله قابلیت های بخش كشاورزی است.

٢٣ درصد شاغلان كل كشور در این بخش اشتغال دارند و ٢٦ درصد تولید ناخالص داخلی ،٢٦ درصد صادرات غیر نفتی و بیش از ٨٠ درصد غذای كشور در بخش كشاورزی تامین می شود.

این بخش از نظر تولید، اشتغال، صادرات، حفاظت و بهره برداری اصولی از منابع طبیعی و خدادادی ، توسعه تحقیقات و فنآوری ها و توسعه مشاركت های مردمی، یكی از اركان مهم اقتصاد و امنیت كشور به حساب می آید.

بخش كشاورزی و توجه به توسعه و عمران روستا ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، همواره مورد اهتمام و تایید قانونگذاران ، برنامه ریزان و دستگاه های اجرایی و محور توسعه اقتصادی و اجتماعی بوده و تحولات وسیعی در عرصه كشاورزی و روستاها و مناطق عشایری به وجود آمده است.

اما به علت برخی ناهماهنگی ها و سیاست ها، نظام ها و روش های ناكارا، تداخل وظایف ، دوباره كاری ها .... و بروز حوادث طبیعی (نظیر خشكسالی و سیل) بخش كشاورزی در سال های اخیر با دشواری هایی روبه رو بوده كه مانع از رشد مطلوب این بخش شده است.

به منظور رفع این نابسامانی ها و نارسایی ها، براساس قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران دولت مكلف شده تا در جهت اصلاح نظام اداری ، كاهش تصدی های غیر ضروری، ارتقای بهره وری و كارایی نیروی انسانس و مدیریت دستگاههای اجرایی، حذف موازی كاری ها .... و تجمع امور كشاورزی ، دام، توسعه و عمران روستایی تدابیر لازم را اتخاذ كند. در این راستا، لایحه ادغام وزارتخانه های جهادسازندگی و كشاورزی و تشكیل وزارت جهاد كشاورزی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی تهیه شد و پس از تصویب هیات وزیران در تاریخ بیست و ششم مرداد ماه سال ١٣٧٩ با قید یك فوریت به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد. این لایحه پس از ماه ها بحث و بررسی كارشناسان ، سرانجام در تاریخ ششم دی ماه سال ٧٩ به تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسید و در تاریخ دهم دی ماه ١٣٧٩ توسط شورای نگهبان تایید شد.

نظربه اهمیت این قانون و ضرورت آگاهی همكاران از مفاد آن لازم دیدیم تا متن كامل «قانون تشكیل وزارت جهاد كشاورزی» را منتشر كنیم.

امید است با تلاش همه اعضای خانواده بزرگ "جهاد كشاورزی" زمینه های تحقق این قانون فراهم شود و در آینده ای نزدیك شاهد توسعه پایدار كشاورزی ایران باشیم.

قانون تشكیل وزارت جهاد كشاورزی    

ماده ١_ در راستای اصلاح و بهسازی تشكیلات دولت و به منظور فراهم آوردن موجبات توسعه پایدار كشاورزی و منابع طبیعی و افزایش كمی و كیفی محصولات كشاورزی در جهت تامین امنیت غذایی، رشد سرمایه گذاری، عمران و توسعه روستاها و مناطق عشایری و در جهت انسجام بخشیدن به برنامه ها و سیاست ها و رعایت پیوستگی وظایف و استفاده بهینه از امكانات و نیروی انسانی موجود، وزارتخانه های كشاورزی و جهاد سازندگی ادغام و وزارت جهاد كشاورزی با كلیه اختیارات و وظایفی كه وزارتخانه های مذكور به به موجب قوانین و مقررات مختلف دارا بوده اند، تشكیل می شود.

ماده ٢_ كلیه مسئولیت ها و اختیارات مربوط به وزیر و وزارت كشاورزی و وزیر و وزارت جهاد سازندگی به وزیر و وزارت جهاد كشاورزی محول می شود. شرح وظایف تفضیلی وزارت جهاد كشاورزی بر اساس مفاد این قانون و بندهای لازم الرعایه مندرج در ماده ٢ قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجنماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و با جهت گیری در تقویت وظایف راهبردی و نظارتی و كاهش وظایف اجرایی و تصدی و واگذاری آنها به بخش غیر دولتی در چهارچوب قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و حذف وظایف تكراری و غیرضروری و انتقال وظایف قابل واگذاری به دیگر وزارتخانه ها ظرف سه ماه پس از تصویب این قانون و با پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور و وزارت جهاد كشاورزی به تصویب هیئت وزیران در حدود مقررات و رعایت اصل ١٣٣ قانون اساسی می رسد.

تبصره ١_ وزارت جهاد كشاورزی موظف است بر اساس تكالیف برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران كلیه واحدها ، موسسات و شركت های وابسته و تحت پوشش را كه قابل واگذاری می باشند، تعیین و حداكثر تا پایان سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران نسبت به واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام كند.

تبصره۲_ به منظور صرفه­جویی در هزینه­ها و پاسخگویی سریع به مردم و جلوگیری از كارهای موازی و دوباره كاری وزارت جهاد كشاورزی موظف است كلیه مراكز اداری بخش كشاورزی را در مراكز استان، شهرستان و بخش در سازمان واحدی متمركز كند.                                                                                                                                         1

ماده ٣_ كلیه امكانات ، اعتبارات ، تمهیدات، اموال و دارایی ها و كاركنان وزارتخانه های كشاورزی و جهاد سازندگی به وزارت جهاد كشاورزی منتقل می شود.

تبصره – به دولت اجازه داده می شود به منظور بهبود ساختار نیروی انسانی وزارت جهاد كشاورزی و واحدهای تابعه آن با پیش بینی ساز و كار تشویقی مناسب نسبت به بازخریدی و یا بازنشسته كردن كاركنان مازاد با توافق طرفین و یا انتقال آنان به سایر وزارتخانه ها و سازمان اقدام كند.

ماده ٤_ كلیه سازمان ها، موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی و شركت های دولتی وابسته و تابعه وزارتخانه های كشاورزی و جهاد سازندگی به وزارت جهاد كشاورزی وابسته می شوند. هر گونه تغییر در جایگاه سازمان ها و موسسات و شركتهای دولتی مذكور به تصویب شورای عالی اداری می رسد.

تبصره – حكم مذكور در این ماده در خصوص سازمان ها و موسسات و شركتهای غیر دولتی نسبت به سهام دولت نیز جاری است .

ماده ٥_ به سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور اجازه داده می شود در سال ١٣٧٩ ، حسب پیشنهاد وزارت جهاد كشاورزی در محدوده اعتبارات مصوب ، نسبت به هر گونه اصلاح ، جابجایی ، تغییر ردیف ، كاهش یا افزایش اعتبار ردیف های بودجه ای وزارتخانه های كشاورزی و جهاد سازندگی به نحوی كه حداكثر تسهیلات لازم را برای اجرای این قانون فراهم نموده و اخلالی در اداره امور وزارت جهاد كشاورزی ایجاد نشود، اقدام نماید.

ماده ٦_ وزارت جهاد كشاورزی دارای مقررات اداری مالی و استخدامی خاص خواهد بود كه ظرف شش ماه با پیشنهاد دولت به تصویب مجلس شورای اسلامی خواهد رسید.

تبصره – تا تصویب مقررات اداری مالی و استخدامی وزارت جهاد كشاورزی ، مقررات مورد عمل هر واحد در خصوص كاركنان و فعالیت های واحد مجری خواهد بود.

ماده ٧_ وزارت جهاد كشاورزی موظف است حداكثر ظرف مدت پنج ماه پس از تصویب این قانون با رعایت سیاست های مربوط به جلوگیری از گسترش تشكیلات دولت و اصل صرفه جویی و استفاده بهینه از امكانات ، تشكیلات وزارتخانه را تهیه كند و پس از تایید سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور به مرحله اجرا در آورد.

ماده ٨_ توسعه و حمایت از صنایع كوچك تبدیلی و تكمیلی بخش كشاورزی و صنایع روستایی در چارچوب سیاستهای صنعتی كشور به عهده وزارت جهاد كشاورزی است. مصادیق این صنایع توسط هیئت وزیران تعیین خواهد شد.

تبصره – به منظور افزایش بهره وری در بخش كشاورزی ، وزارت جهاد كشاورزی موظف است با اتخاذ سیاستهای حمایتی و تشویقی زمینه توسعه و ارتقای فنا آوری در تولید ماشین آلات و ادوات مورد استفاده در بخش كشاورزی را فراهم سازد.

ماده ٩_ كلیه وزارتخانه ها ، موسسات و شركت های دولتی كه به نوعی مبادرت به انجام فعالیت های كشاورزی می كنند، موظفند فعالیتهای خود را در چارچوب سیاست های وزارت جهاد كشاورزی انجام دهند.

ماده ١٠_ به منظور هماهنگی سیاستگذاری در زمینه تامین توزیع و مصرف آب كشور، شورایی به نام شورای عالی آب متشكل از وزرای نیرو، جهاد كشاورزی، صنایع و معادن كشور ورئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، یك نفر از اعضای كمیسیون كشاورزی، آب و منابع طبیعی با انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر و دو نفر از متخصصان بخش كشاورزی به حكم رئیس جمهور تشكیل می شود. ریاست عالیه این شورا با رئیس جمهور یا معاون اول ریاست جمهوری خواهد بود. تصمیمات این شورا با تصویب هیئت وزیران یا كمیسیون مذكور در اصل ١٣٨ قانون اساسی برای دستگاه های ذیربط لازم الاجراست.

ماده ١١_ ترتیبات و هماهنگی های لازم بین وزارت نیرو و وزارت جهاد كشاورزی در زمینه تقاضا، تامین و مصارف آب كشاورزی و آبزی پروری ظرف سه ماه از تصویب این قانون به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید.

ماده ١٢_ وزارت جهاد كشاورزی موظف است در جهت حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش كشاورزی، نسبت به تشكیل صندوق های حمایت از توسعه بخش كشاورزی با مشاركت تولید كنندگان اقدام نماید.

اساسنامه این صندوق ها توسط وزارت جهاد كشاورزی تهیه و به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید.

سرمایه اولیه این صندوق ها از محل كمك های دولت، فروش اموال و امكانات مازاد این وزارتخانه كه پس از فروش به خزانه داری كل واریز و معادل صد درصد آن تا مبلغ یك هزار میلیارد ریال تخصیص یافته تلقی می شود، تامین می گردد.

ماده ١٣_ به منظور اعمال مدیریت یكپارچه در مزارع ، وظایف مدیریت توزیع و مصرف آب بر اساس قانون توزیع عادلانه آب مصرف ١٣٦٣ كه به عهده وزارت كشاورزی بوده عینا" به وزارت جهاد كشاورزی محول می شود.                                                                                                                              

2

ماده ١٤_ به منظور حمایت از تولید كنندگان بخش كشاورزی ، دولت موظف است در حدود بودجه سنواتی اقدامات زیر را انجام دهد.

الف_ قیمت تضمینی خرید محصولات كشاورزی از قبیل گندم ، برنج ، شكر ، خرما، ذرت ، پنبه و سایر محصولات تضمینی را با موافقت وزیر جهاد كشاورزی تعیین نماید.

ب _ با خرید به موقع تولیدات داخلی موضوع بند (الف) این ماده و جلوگیری از توزیع بی موقع محصولات وارداتی كشاورزی و تنظیم بازار، در حمایت از تولید كنندگان داخلی بخش كشاورزی اقدام نماید.

ماده ١٥_ این قانون از تاریخ تصویب لازم الاجرا است و كلیه قوانین و مقررات مغایر با این قانون لغو می شود

جهت دریافت فایل کامل  لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه , پژوهش , شهرسازی‌ , Agricultural Mining and Improving Agricultural Jihad in Minoodasht County Galiche Saba Plant , معماری , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق , کارآموزی زراعت واصلاح جهاد كشاورزی شهرستان مینودشت بخش گالیكش نبات

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر